Banner-Consuelo-Kanaga-1280x150px_v1-cat-1

Exposicions

'No estem morts' de Daniel Despothuis al MUME

\'No estem morts\' de Daniel Despothuis al MUME
bonart la jonquera - 18/09/23

El MUME inaugura el 22 de setembre a les 19 h. l'exposició No estem morts de Daniel Despothuis. En aquesta mostra Daniel Despothuis ens proposa a través de l’art, amb una instal·lació, un quadre i un vídeo compartir la percepció, les emocions i la visió que li van provocar aquests fets.

No estem morts ens convida a fer memòria, a recordar i a no oblidar els que van viure aquestes terribles desgràcies. Són peces artístiques impactants que volen recordar moments dolorosos a qui els va viure i permetre el descobriment i la reflexió a qui ignora aquest episodi tràgic de la història.

La finalitat de la seva obra i la seva obra no és representar o descriure alguna cosa, sinó ser "una cosa", un objecte carregat d'energia mental que l'artista incorpora per provocar una emoció en l'espectador i crear un intercanvi, una ressonància entre ells; ressonància capaç de despertar, mitjançant un efecte catàrtic, una part soterrada de la mateixa personalitat.

Les seves obres exposades a molts països han rebut diversos premis; A través de l'art que practica, impulsat per processos simbòlics inconscients, Daniel Despothuis manifesta una creació original plena de frescor i vigor, suport a un viatge meravellós que ens porta més enllà de nosaltres mateixos.

La mostra es podrà visitar fins al 31 de desembre del 2023.

canal-mnactec-180-180La-Galeria-201602-recurs

Et poden
Interessar
...

banner_aire_bonart_horitzontal