728x90

Notícies

Segona edició de l'Occident Summerfest Cerdanya 2023

Segona edició de l\'Occident Summerfest Cerdanya 2023
bonart puigcerdà - 22/08/23

El passat 17 d'agost es va inaugurar la segona edició del festival Occident Summerfest Cerdanya 2023, organitzat pel Grup Clipper's i el Badiu, i que se celebra al Camí de Sant Marc de Puigcerdà. El Festival es va inaugurar amb el concert de la millor banda tribut del món God Save The Queen. Aquesta nova edició del Festival ha començat amb més del 65% de les entrades venudes i fins al 26 d'agost d'enguany reunirà els principals artistes del moment com són David Bisbal, Ara Malikian, Miki Núñez, Rosario, Els Amics de les Arts, Dàmaris Gelabert, Taburete, Pablo López i Pablo Alborán.

A part dels concerts que ompliran l'escenari principal, el festival també tindrà un espai Village, organitzat i dinamitzat per White Summer, on abans i després dels concerts (a partir de les 18:00 hores i fins a les 01:00 hores) el públic podrà gaudir de la millor versió del disseny i arts escèniques amb espectacles de tipus visual i caràcter festiu. Segons fonts de l'organització "aquest festival cultural que ha captivat al públic de la Costa Brava durant onze edicions arriba ara a la Cerdanya perquè l'experiència a l'Occident Summerfest vagi molt més enllà del mateix concert".

Per la seva part, el president del Grup Clipper's i director del Festival, Juli Guiu, ha afirmat que "estem molt il·lusionats per la gran acollida que estem tenint per part del públic de nou aquest any. Occident Summerfest Cerdanya és un projecte que va més enllà de la música. Per aquest motiu, compten amb una gran oferta d'activitats i gastronomia, a banda d'un cartell obert a tothom. Volem que el públic pugui viure una experiència única".

JP_Bonart-180x180-Online_BANNERS BONART_180x180

Et poden
Interessar
...

0324-banner-bonart-Racisme-1280x107px