BANNERS BONART_1280x150

Notícies

7a edició de la Santa Market

7a edició de la Santa Market
bonart santa cristina d'aro - 03/08/23

Des del 7 de juliol fins al 27 d'agost que es pot visitar la setena edició del Festival La Santa Market de Santa Cristina d'Aro, que se celebra al Santa Cristina Horse Club i que és dirigit per Julio Rico. Per l'edició d'aquest any,

La Santa Market ha programat tot un seguit d'actuacions musicals cada dia en els diversos escenaris que hi ha instal·lats en el recinte de l'hípica. Com a novetat d'aquest any el festival ha inclòs la seva àmplia oferta gastronòmica, un restaurant pop up amb xefs amb estrelles Michelin. També es compta amb la presència del reconegut i prestigiós artista Santi Serra i Camps, que oferirà el seu impressionant espectacle de cavalls "La mar de libre".

Pel públic infantil, els organitzadors han programat una sèrie d'activitats infantils i pel públic adult la possibilitat de poder fer shopping en els diferents estands de dissenyadors de moda, objectes de regals, joies, etc. Pel que fa al tema musical, cal fer referència del concurs "New Talent by Coca-Cola".

Cal destacar la gira estatal Summer Live en la que hi actuaran artistes musicals de la cadena i algunes de les estrelles de reconegut nom com Abraham Mateo, Mark Eme, Hilario, Charlie USG, Mar Lucas, Sexeni, Edu Esteve, Woro i Lau Gilbert, la sessió del discjòquei David Álvarez dels 40 Principals, etc. Els horaris del Festival són de 18:00 a una de la nit i les entrades es poden adquirir en el mateix recinte a través d'uns tòtems digitals que hi ha col·locats en la zona d'accés des dels aparcaments, com també en els taulells de la recepció i a través de l'online.

Impremta Pages - banner-180x178canal-mnactec-180-180

Et poden
Interessar
...

Bonart_banner-1280x150_FONS-AVUI-90