banner_aire_bonart_horitzontal

Convocatòries

Obert el termini de presentació per la segona edició del KBr Photo Award

Beauty Salon, Milan, 2022 © Anastasia Samoylova
Obert el termini de presentació per la segona edició del KBr Photo Award
bonart barcelona - 07/06/23

Des de l’1 de juny és obert el termini de presentació a la segona edició (2023) del KBr Photo Award, el premi internacional biennal que convoca la Fundació per contribuir al reconeixement i la projecció d’autors amb una trajectòria professional ja en curs i amb una obra que mostra valors artístics especial interès dins la tradició de la fotografia documental.

El KBr Photo Award està obert a fotògrafs majors d’edat, que tinguin prevista la realització d’un projecte fotogràfic nou o la finalització d’un projecte ja iniciat, inèdit en tots dos casos, que no hagi estat presentat a cap altra convocatòria similar. Els candidats hauran de tenir una trajectòria en la qual ja hagin realitzat almenys una exposició individual o comptin amb una publicació. El tema és lliure. Tot i això, es valorarà que la proposta s’emmarqui en la tradició de la fotografia documental.

El premi, que es concedeix a projectes inèdits, aspira a distingir i impulsar la trajectòria del/de la guardonat/da mitjançant la seva dotació en metàl·lic, l’exposició del projecte a les dues sales de la Fundació (KBr i Madrid) i la publicació del corresponent catàleg.

El jurat d’aquesta segona convocatòria està integrat per:

  • Michael Mack, editor (Londres)
  • Alona Pardo, comissària de la Barbican Art Gallery (Londres)
  • Valentí Roma, director del Palau de la Virreina Centre de la Imatge (Barcelona)
  • Elisabeth Sherman, comissària en cap i directora d’exposicions i col·leccions del Centre Internacional de Fotografia (ICP), Nova York
  • Carlos Gollonet, conservador en cap de fotografia de la Fundación MAPFRE

Més informació a les bases de la convocatòria

Eude, genericNial nou-180x178

Et poden
Interessar
...

Banner-Consuelo-Kanaga-1280x150px_v1-cat-1