BannerFCC_Bonart

Convocatòries

Obert el termini de presentació per la segona edició del KBr Photo Award

Obert el termini de presentació per la segona edició del KBr Photo Award Beauty Salon, Milan, 2022 © Anastasia Samoylova
thumbnail_Centre Pere Planas nou 2021FM_Bonart-180x180px-Online
bonart - barcelona - 07/06/23

Des de l’1 de juny és obert el termini de presentació a la segona edició (2023) del KBr Photo Award, el premi internacional biennal que convoca la Fundació per contribuir al reconeixement i la projecció d’autors amb una trajectòria professional ja en curs i amb una obra que mostra valors artístics especial interès dins la tradició de la fotografia documental.

El KBr Photo Award està obert a fotògrafs majors d’edat, que tinguin prevista la realització d’un projecte fotogràfic nou o la finalització d’un projecte ja iniciat, inèdit en tots dos casos, que no hagi estat presentat a cap altra convocatòria similar. Els candidats hauran de tenir una trajectòria en la qual ja hagin realitzat almenys una exposició individual o comptin amb una publicació. El tema és lliure. Tot i això, es valorarà que la proposta s’emmarqui en la tradició de la fotografia documental.

El premi, que es concedeix a projectes inèdits, aspira a distingir i impulsar la trajectòria del/de la guardonat/da mitjançant la seva dotació en metàl·lic, l’exposició del projecte a les dues sales de la Fundació (KBr i Madrid) i la publicació del corresponent catàleg.

El jurat d’aquesta segona convocatòria està integrat per:

  • Michael Mack, editor (Londres)
  • Alona Pardo, comissària de la Barbican Art Gallery (Londres)
  • Valentí Roma, director del Palau de la Virreina Centre de la Imatge (Barcelona)
  • Elisabeth Sherman, comissària en cap i directora d’exposicions i col·leccions del Centre Internacional de Fotografia (ICP), Nova York
  • Carlos Gollonet, conservador en cap de fotografia de la Fundación MAPFRE

Més informació a les bases de la convocatòria

Et poden
Interessar
...