Banner-Consuelo-Kanaga-1280x150px_v1-cat-1

Exposicions

La Galeria Senda presenta "Back To One" d'Anthony Goicolea

La Galeria Senda presenta \
bonart barcelona - 14/04/23

La Galeria Senda presenta, des del 13 d'abril, Back To One d'Anthony Goicolea. La mostra aplega nous dibuixos y pintures de diverses tècniques i dimensions. Segons Goicolea, "aquestes obres es caracteritzen per una sensació de familiaritat i un altre món oníric. M’inclino per escenaris que se centren en la figura atrapada en un “estat intermedi” de transició que desafia una interpretació clara com a resultat de pedres de toc o significants culturals en conflicte. Moltes de les figures estan pintades en un moment de cansament o tedi. Els seus colors àcids, posis andrògines i mirades inexpressives es representen en una espessa confusió sobre lli aspre per revelar capes passades de pintura."

Les pintures de Goicolea són retrats commovedors i cinematogràfics que barregen referències interculturals, codificant significats culturals extrets del folklore, la mitologia, la religió i els contes de fades a les meves pintures per traçar paral·lels entre el passat i el present. 

"Pinto escenaris ficticis a través de la lent de la meva història personal i familiar. Créixer cubà, gai i catòlic al sud profund a principis de la dècada de 1970 va forjar la meva consciència de les construccions socials com les tradicions regionals, els rituals i la història, i com aquests elements es desenvolupen i defineixen les sorres de la identitat, el gènere i el lloc."

JP_Bonart-180x180-Online_banner-oro-180x180-gene

Et poden
Interessar
...

GC_Banner_TotArreu_Bonart_817x88