Banner-Consuelo-Kanaga-1280x150px_v1-cat-1

Exposicions

"Periples 2.0" de Ramon Pons a Dual Art Gallery 

\
bonart girona - 03/04/23

L'1 d'abril a les 19:00 hores ha tingut lloc la inauguració de l'exposició temporal de l'escultor Ramón Pons Periples 2.0 a la Dual Art Gallery de Girona.

Amb el títol Periples 2.0, continuació de Periples 1.0, Ramon Pons presenta a la Galeria d'Art Dual el que es podria considerar el seu projecte més personal, on a través d'una acurada selecció d'obres –algunes d'elles inèdites– convida el públic a reflexionar al voltant dels diferents aspectes en relació amb el concepte dels viatges que cada persona realitza al llarg de la seva vida.
Un viatge entès a voltes com a simples translacions, a voltes com amb trajectòries espirituals, emocionals, ideològiques...

Tanmateix, tot i que l'exposició se centra sobre un aspecte en concret, la selecció d'obres ens permet descobrir les diferents tècniques utilitzades per l'artista. És aquí on cal destacar –a part del modelatge en fang– la tècnica de l'objet trouvé (art trobat), on Pons, a través de l'assemblatge d'objectes, contextualitza els seus personatges en terracota, la qual cosa reforça encara més el sentit de la reflexió i ens trasllada a la nostra realitat més propera.

Aquesta mostra es podrà visitar fins al 29 d'abril del 2023 en els horaris habituals de la galeria.

SS_Bonart-180x180-OnlineBaner-generic-180x180_

Et poden
Interessar
...

Banner-Consuelo-Kanaga-1280x150px_v1-cat-1