Banner-Consuelo-Kanaga-1280x150px_v1-cat-1

Certàmens

II Mostra d'Art Contemporani i Emergent de Bescanó 2023

II Mostra d\'Art Contemporani i Emergent de Bescanó 2023
bonart bescanó - 25/03/23

El 26 de març a partir de les 10:00 hores del matí se celebra la II Mostra d'Art Contemporani i Emergent de Bescanó 2023, que s'ha organitzat coincidint amb la tradicional Fira de l'Embotit de Bescanó. Aquesta mostra ha estat organitzada per la regidoria de cultura de l'Ajuntament de Bescanó amb la col·laboració de Bonart Cultural, S.L. de Girona i l'empresa Inknova, S.L. de la Cellera de Ter.

Segons fonts de l'organització, el principal objectiu que té aquest esdeveniment és del de "donar a conèixer el talent artístic del nostre territori i alhora fomentar la innovació i l'excel·lència en les pràctiques artístiques contemporànies".

Pel que fa al programa d'activitats, la inauguració oficial es farà a les 10:30 hores del matí a càrrec de l'organitzadora de la mostra, Alexandra Planas i Camps, i en l'acte i seran presents l'alcalde de Bescanó, Xavier Vinyoles, i el regidor de cultura, Carles Genoher. També es comptarà amb la presència de l'artista Suse Stoisser, que ha estat l'encarregada de realitzar la instal·lació exclusiva per l'Església de Sant Llorenç titulada "Pink Cloud. Misteris Insondables". Tot seguit a les 11:00 hores es durà a terme una visita guiada a càrrec de la mateixa Stoisser a tots els assistents a l'acte.

De 12:30 a 13:30 hores es celebrarà una conferència del reconegut cronista i crític gastronòmic, Salvador García i Arbós a l'Aula Maria Rosa Cabré titulada "Cuina i gastronomia, ingredients per a la discussió".
A la tarda, s'han programat una visita guiada a la mostra i un taller de dibuix infantil a les aules Maria Rosa Cabré per tots els nens i nenes que ho vulguin, ja que podran escollir la pintura, escultura o fotografia que més els hi hagi agradat i la podran reproduir amb un dibuix.
La mostra tancarà les portes a les 19:00 hores del vespre.

25 artistes participants
Un total de 25 artistes participen en l'edició d'enguany. A l'església de Sant Lloreç de Bescanó es podrà visitar la instal·lació de l'artista invitada d'aquest any que és Suse Stoisser així com també es podrà gaudir de les escultures de Gerard Rocayats i Pia Crozet.
Pel que fa a les aules Rosa Maria Cabré es dividiran en dues seccions: la d'art contemporani i la d'art emergent.
En l'apartat d'art contemporani els artistes participants són: Edgar Massegú, Monika Grygier, Arwon Welles, Nobuko Kihira, Joan Mateu, David León, Pep Camps, Carles Torrent Pagès, Judà Múñoz, Duvan López, Salvador Sabater i Leo Alejo.
Pel que fa a l'apartat d'emergent els participants són: Elena Camacho, Josep Burset, Albert Tarrés, Alfons Gil, Mohammed er Rabehy, Narcis Bosch, Anna Cebrià, Josep Estarriola, Jaume Llunell de l'Escola Paco Morgado de Salt i Rebeca Díaz de l'Escola de Belles Arts de Salt.

JP_Bonart-180x180-Online_La-Galeria-201602-recurs

Et poden
Interessar
...

0324-banner-bonart-Racisme-1280x107px