banner_aire_bonart_horitzontal

Exposicions

"Contrapunts" a la Casa de la Paraula de Santa Coloma de Farners

\
bonart santa coloma de farners - 16/03/23

Des del passat 18 de febrer que es pot visitar la nova exposició temporal a la Casa de la Paraula de Santa Coloma de Farners titulada Contrapunts, del col·lectiu gironí d'artistes "Dones tocades per la lluna".
Contrapunts és una mostra de pintures sobre suports diversos, tapissos, objectes poètics, poesies il·lustrades i collages. Les artistes participants en l'exposició són Dolors Noguer, Carme Planella, Fina Planas, Noemí Morral, Montserrat Guanter i Dolors Bosch.

Elles són un col·lectiu de dones a qui uneix l'intercanvi d'idees, tot explorant en aquest territori indefinit anomenat imaginació. El misteri implícit d'endevinar, imaginar i somniar, és el que ofereixen, amb una tria d'obres artístiques molt íntimes i personals. Segons el col·lectiu gironí d'artistes: "Si hem de projectar, no ens cal l'infinit, sinó a tocar, a curta distància. Tot això i més ens fa anar pel fangueig inarticulat de la vida mateixa. A nosaltres, "Dones tocades per la lluna", copsant tot el pes de l'existència per mitjà del nostre imaginari, no ens agrada seguir-ne el corrent, més aviat tot el contrari; a contracorrent donem aire a les portes tancades i les obrim de bat a bat. I amb el pes de l'aire hi aboquem tot el nostre saber existencial, mitjançant aquest món que s'anomena: Art", i afegeixen que "som totes 6 del gènere Dona, però com a tals, cada una amb entitat pròpia. Diferenciades, i per aquest motiu arrepleguem de cadascuna de nosaltres les característiques a desplegar, sense competicions, fusionant-nos i escoltant-nos, per tal de fer més interessant el que us hi exposem".

Aquesta exposició es podrà visitar fins al 3 de maig del 2023.

thumbnail_arranzbravo. general 04-2014JP_Bonart-180x180-Online_

Et poden
Interessar
...

Bonart_banner-1280x150_FONS-AVUI-90