0324-banner-bonart-Racisme-1280x107px

Certàmens

Presentació de la I Biennal d'Art Ezequiel Torroella

Presentació de la I Biennal d\'Art Ezequiel Torroella
bonart madrid - 28/02/23

El 23 de febrer va tenir lloc fer la presentació oficial de la I Biennal d'Art Ezequiel Torroella per part de l'Ajuntament de Palamós al Centre Cultural-Llibreria Blanquerna de Madrid, situada al carrer d'Alcalà, número 44.

En aquest acte hi van ser presents la consellera de Cultura, Natàlia Garriga, i la delegada del Govern a Madrid, Ester Capella que també van assistir al Centre per inaugurar l'obra temporal d'Isidre Manils titulada "o una imatge justa, sinó justament una imatge.
També hi van intervenir el director general de la Fundació Vila Casas, Joan Torras, la comissària de l'exposició, Natàlia Chocarro i l'artista Isidre Manils, que va fer una visita guiada als assistents a l'acte.

Per la seva part, una de les representants de l'Ajuntament de Palamós, Maria Puig (regidora de Cultura), va explicar que aquesta Biennal està dirigida per a joves artistes de fins a trenta-cinc anys amb un premi de 5.000 euros, més la corresponent promoció, catàleg i exposició temporal del premiat o la premiada.

Segons Puig, "la convocatòria estarà oberta fins al 20 de març del 2023 i s'han de presentar totes les candidatures només amb el CV extens" i ha afegit que "per part del consistori palamosí esperem que s'hi puguin apuntar molts de candidats i candidates, ja que des de l'àrea de cultura farem molta difusió i molta promoció d'aquesta primera edició de la Biennal d'Art que ens fa tanta il·lusió d'haver aconseguit engegar". Per a més informació, les bases de la convocatòria i comissió artística estan publicades a la següent pàgina web: www.biennalartezequieltorroella.cat.

JP_Bonart-180x180-Online_Eude, generic

Et poden
Interessar
...

GC_Banner_TotArreu_Bonart_817x88