Bonart_banner-1280x150_FONS-AVUI-90

Exposicions

Edició del catàleg de l'exposició "Pep Camps. Temps i Pintura"

Edició del catàleg de l\'exposició \
bonart girona - 21/12/22

El 20 de desembre es va presentar l’exposició Pep Camps. Temps i Pintura, un homenatge de la ciutat de Girona a l’artista gironí en el seu 60è aniversari. Aquesta mostra s’acompanya de la publicació d’un catàleg de 220 pàgines, amb textos en català, castellà i anglès signats pel comissari de l’exposició, Toni Alvárez, Iñaki de la Fuente artista i Sebastià Goday, gestor cultural. La publicació conté tota la relació d’obres exposades i es pot trobar a la venda a les llibreries de les comarques gironines.

Durant el transcurs de la roda de premsa, celebrada el 20 de desembre a les 11:15h a la Casa de la Cultura de Girona, hi han estat presents un dels responsables de la Fundació Fita de Girona que ha comentat que “el catàleg d,aquesta antológica és un pas més a la mostra en que es vol donar trascendència al factor del temps”.

Edició del catàleg de l\'exposició \

Per la seva part, el comissari de l’exposició Toni Alvárez ha assenyalat que “la exposició destaca els viatges de Pep Camps, preguent el continent d’Àsia com a punt de sortida i sobretot com el van influir posteriorment. L’obra de Camps és molt fàcil per poguer identificar-se i ens podem adonar que hi ha un missatge molt clar del no a la guerra”.

En la presentació, Camps ha comentat que “per mi és un privilegi molt gran el fet de poguer exposar en aquests quatre llocs de Girona: la Casa de la Cultura, la Fundació Fita (Casa de la Cultura), l’Escola Municipal d’Art de la Mercè i la Casa Masó” i ha afegit que “m’he despullat molt en aquesta exposició i els visitants es podran adonar que jo pinto d’esquenes al món”.

Finalment el vicepresident responsable de l’Àrea de Cultura, Educació i Noves Tecnologies, Esports i Benestar de la Diputació de Girona i president delegat de la Casa de la Cultura i del Conservatori de Música, Albert Piñeira i Brosel ha volgut destacar que la pintura de Pep Camps respon a un determinat moment vital de l’artista, en que es poden apreciar les anades i tornades dels seus estils i correns i per resumir els quatre trets més característics que identificarien aquesta exposició serien “la trajectòria, la llibertat creativa, la honestat i el missatge”.

L’exposició es podrà visitar fins a l’11 de març del 2023, de dilluns a divendres d’11 a 20:00 hores, i els dissabtes d’11 a 18:00 hores del vespre. Els festius estarà tancada.

GC_Banner_TotArreu_Bonart_180x180thumbnail_Centre Pere Planas nou 2021

Et poden
Interessar
...

Bonart_banner-1280x150_FONS-AVUI-90