JP_Bonart-1280x150px-Online-

Exposicions

La Fundació Lluís Coromina presenta el projecte "Art i Punt" que visibilitza diferents persones i la seva quotidianitat

La Fundació Lluís Coromina presenta el projecte \
bonart banyoles - 20/12/22

La Fundació Lluís Coromina presenta l’exposició Art i Punt, un recull de les obres artístiques del col·lectiu de persones que integren el projecte homònim impulsat per la Fundació Estany de Banyoles. La mostra, que s'obrirà al públic el 21 de desembre a partir de les 17 h, es podrà visitar a l'Espai Eat Art fins a finals de febrer.

Art i Punt és una exposició artística que vol visibilitzar diferents persones i la seva quotidianitat, així com la forma de veure els altres i tot allò que ens envolta. Creada pel col·lectiu artístic que forma part del projecte Art i Punt de la Fundació Estany, i amb el guiatge de l’artista Hellen Baanders, la mostra visibiltza la diversitat de mirades, pensaments, idees i sentiments de les persones que participen en aquesta iniciativa, afegint elements nous que representen tota la seva riquesa interior.

En un temps de constant canvi i ritmes accelerats, el projecte Art i Punt convida als seus participants a aturar-se, enfocar la mirada cap a dins i trobar moments de serenor. L’art porta implícites les accions de parar, mirar, observar i pensar, i esdevé una eina per expressar allò que no podem expressar amb paraules. Amb la intenció de trencar les normes imposades, els participants d’aquesta iniciativa mostren la seva visió, potser diferent, i conviden al públic a fer les seves pròpies reflexions al voltant de les seves creacions.

L’exposició es podrà visitar a l’Espai Eat Art de Banyoles fins a finals de febrer, i l’horari de visites és de dimecres a divendres de 16 h a 19 h, i dissabtes de 10:30 h a 13:30 h, i de 16 h a 19 h.

Eude, genericthumbnail_Centre Pere Planas nou 2021

Et poden
Interessar
...

Bonart_banner-1280x150_FONS-AVUI-90