BONART_1280x150

Certàmens

Reunio a l'Espai Isern Dalmau del jurat de la Biennal d'Arts Visuals Ricard Cami

Reunio a l\'Espai Isern Dalmau del jurat de la Biennal d\'Arts Visuals Ricard Cami
bonart barcelona - 29/11/22

La Biennal d’Arts Visuals Ricard Camí, un projecte que dona continuïtat al Premi de Pintura Ricard Camí, va arribar l’any 2019 a la 16a edició, i que ara es renova i adapta als nous temps.Aquest certamen, impulsat i coorganitzat per la Fundació Antigues Caixes Catalanes, la Fundació Lluís Coromina i BonArt Cultural, té com a finalitat incentivar a artistes o col·lectius professionals perquè presentin projectes amb temàtica social, a la vegada que contribuir a la promoció i a la projecció dels artistes de les arts visuals.

El 29 de novembre el jurat de la primera edició de la Biennal d'Arts Visuals Ricard Cami s'ha reunit a l'Espai Isern Dalmau del jurat de la Biennal d'Arts Visuals Ricard Cami fet amb la col·laboracio de la Fundacio Lluis Coromina: Natalia Chocarro, Antonio Ortega, Montse Badia, Belen Latorre i Ricard Planas.

La Biennal està dotada amb un premi de 3.000 euros, per al millor projecte d’Arts Visuals. A més d’aquesta dotació, es destinaran 1.500 euros a la producció del projecte, del qual es farà una exposició a l’Espai Isern Dalmau de la Fundació Lluís Coromina al setembre de 2023. També es reconeixeran fins a un màxim de tres finalistes, amb 300 euros, com a suport als projectes presentats, que també formaran part de l’exposició.

El veredicte de jurat es donarà a conèixer en les properes hores.

thumbnail_arranzbravo. general 04-2014banner-oro-180x180-gene

Et poden
Interessar
...

0324-banner-bonart-Racisme-1280x107px