Banner-Camara-domestica-1280x150px_v1-cat-1

Notícies

La Fundación HM Obra Social Nens organitza el III Sopar Artístic Solidari

La Fundación HM Obra Social Nens organitza el III Sopar Artístic Solidari
bonart barcelona - 28/11/22

La Fundación HM Obra Social Nens organitza la seva III Cena solidaria que tindrà lloc l'1 de desembre a les 20 h. a l'H10 Marina Barcelona. L'objectiu és recaptar els fons previst destinats als projectes de la Fundació per arribar al nombre més gran de nens atesos i comptar amb el suport institucional i econòmic de nombroses entitats i corporacions, aconseguint el seu compromís social i la implicació en la causa promoguda per l'Obra Social. La fundació té la finalitat també de promoure els valors artístics i solidaris ja que l'art juga un paper important en la promoció de la salut, ajuda a prevenir l'aparició de malalties mentals i deteriorament físic associat a l'edat, recolza el tractament de malalties mentals, malalties no transmissibles i trastorns neurològics, i és útil a l'assistència tant de malalties agudes com al final de la vida.

L'edició 2022 comptarà amb la col·lacoració dels artistes Xavier Escribà, Isabel Muñoz, Regina Jiménez, Bernat Daviu, Aurelio San Pedro, Iván Forcadell i José Luis Pascual. Es farà una recepció inicial, on es presentarà breument l'activitat de la Fundació HM Obra Social Nens, i es convidarà a recórrer l'exhibició d'obres d'art especialment muntada per a l'ocasió, amb artistes catalans i llatinoamericans.

Les peces es trobaran a la venda per tal de recaptar fons per finançar-los per tal d'arribar a més nens i nenes en situació de desigualtat. A més, es tindrà l'oportunitat de conèixer personalment alguns dels artistes convidats. Posteriorment, s'oferirà un sopar amb un exclusiu menú degustació (amb opció vegetariana i vegana). Se sumaran sorpreses, sorteigs, i un brindis per finalitzar. L'esdeveniment, que serà conduït pels ambaixadors de la Fundació HM Obra Social Nens: Violeta Frank, directora de VF Art Projects, i Pep Planas, actor; s'organitza amb la intenció de donar visibilitat a les accions de la Fundació, com també recaptar fons per als projectes futurs, donant l'oportunitat a la comunitat de formar-ne part.

Més informació

Impremta Pages - banner-180x178thumbnail_Centre Pere Planas nou 2021

Et poden
Interessar
...

Banner-Consuelo-Kanaga-1280x150px_v1-cat-1