Banner-Camara-domestica-1280x150px_v1-cat-1

Exposicions

"On habita la violència Masclista" al Claustre de la Mercè

\
bonart girona - 11/11/22

El 4 de novembre es va dur a terme la inauguració oficial de l’exposició temporal On habita la violència Masclista a càrrec de la Fundació Sergi de Girona al Claustre del Centre Cultural La Mercè de Girona. A l’acte de presentació hi van ser presents els membres de la Fundació Sergi, Joan Aureli Martí (artista fotògraf de l’exposició), Marta Madrenas, en representació de l’Ajuntament de Girona i l’escriptora i política, Maria Mercè Roca.

Aquesta mostra, que mostra un total de quinze fotografies en blanc i negre que fan referència a la violència de gènere, es podrà visitar fins al 27 de novembre d’enguany.

Paral·lelament a la mostra, la Fundació Sergi també ha organitzat un concert de música a càrrec de les cantants Mireia Vilalta, Namina i Nuri Thunder –acompanyada de Nuri Madí (percussió) i Ernest Salvà (guitarra)– contra la violència masclista el proper dijous 24 de novembre a les 19:30 hores del vespre al Auditoria de La Mercè. Les entrades ja estan posades a la venta per un preu de 12 euros les entrades anticipades i 15 euros a la guixeta i es poden comprar a través de la següent pàgina web: www.fundaciosergi.org.

Bonart Cultural S.L juntament amb les empreses Marc 3, Stein, Alchimia i Agrícol Girona, és un dels col·laboradors d’aquesta exposició temporal i concert.

BanerRocas180x180canal-mnactec-180-180

Et poden
Interessar
...

0324-banner-bonart-Racisme-1280x107px