Bonart_banner-1280x150_FONS-AVUI-90

Convocatòries

Convocatòria SAC-FiC Programa de Residències

Convocatòria SAC-FiC Programa de Residències
bonart barcelona - 04/11/22

SAC-FiC Programa de Residències és el programa de residències de Sant Andreu Contemporani i Fabra i Coats – Fàbrica de Creació de Barcelona, adreçat a artistes visuals, i de caràcter anual. En el marc d’aquest programa, s’obre una convocatòria per a seleccionar tres artistes que precisin d’un espai de treball per a desenvolupar un projecte artístic, durant els mesos de gener a desembre de 2023. A més, els i les artistes seleccionades podran gaudir d’un stage intensiu que es complementa amb la residència. L’stage proposa la trobada dels i les artistes amb un professional de les arts visuals durant tres dies per treballar intensament aspectes d’interès dins dels seus processos artístics. També comptaran amb el suport i el seguiment de l’equip de treball de SAC, i podran rebre, als seus espais de treball, la visita de comissaris/àries, crítics/ques i altres agents del sector de les arts visuals contemporànies. Els projectes produïts hauran de ser presentats dins la programació de Sant Andreu Contemporani 2023-2024.

Selecció:

El jurat format per Biel Llinàs (artista), Carolina Ciuti (comissària) i els membres de Sant Andreu Contemporani, s’encarregarà de seleccionar els i les artistes de SAC-FiC Programa de Residències.

Terminis:

El termini d’inscripció será de l’1 de novembre de 2022 al 5 de desembre de 2022. El formulari de registre es tancarà a les 24 h del 5 de desembre i no s’acceptaran sol·licituds més enllà d’aquest horari. En cas d’incidències amb el formulari de registre on-line caldrà fer arribar la documentació requerida per correu electrònic abans de les 24 h del 5 de desembre de 2022.

Bases de la convocatòria

banner-oro-180x180-genethumbnail_arranzbravo. general 04-2014

Et poden
Interessar
...

Bonart_banner-1280x150_FONS-AVUI-90