Banner-Consuelo-Kanaga-1280x150px_v1-cat-1

Exposicions

"Estancias" de Rafa Forteza a la Galeria Carles Taché

\
bonart barcelona - 01/10/22

La Galeria Carles Taché de Barcelona presenta la nova exposició temporal de Rafa Forteza (Palma 1955) titulada Estancias. Per a aquesta nova exposició l’artista mallorquí ha realitzat pintures de gran i mig format acompanyades de tres escultures on barreja diferents tipus de materials. Totes les obres han estat realitzades aquest 2022.

A Estancias, Forteza ha volgut rendir un homenatge i col·laborar amb el seu germà, el prestigiós dermatòleg Francisco Javier Forteza, que amb Rostros suma nombrosos dibuixos en un interessant diàleg.

Forteza realitza amb aquesta la seva primera exposició en l’espai del carrer Mèxic. Amb anterioritat, fa ja més de dues dècades, l’artista va realitzar una exposició en l’espai que la galeria posseïa al carrer Juan Sebastián Bach. Per a aquesta nova exposició l’artista mallorquí ha realitzat pintures de gran i mig format acompanyades de tres escultures on mescla diferents materials. Totes les obres estan realitzades aquest mateix any 2022.

Rafa Forteza va estudiar arquitectura i es va llicenciar en Belles arts a Barcelona. Al 1982 va realitzar la seva primera exposició en la icònica
 als 4 Gats de Barcelona. Forteza també ha rebut nombrosos premis nacionals i internacionals i la seva obra forma part de les millors col·leccions i museus nacionals i internacionals. És molt habitual en les fires internacionals i és reconegut també per la seva extensa feina dins del món de les arts gràfiques. Actualment viu a Alaró, Mallorca.

Aquesta exposició es podrà visitar fins a principis de novembre del 2022 de dimarts a dissabte d,11:00 a 14:00 hores del matí.

inclassificablesNial nou-180x178

Et poden
Interessar
...

Banner-Consuelo-Kanaga-1280x150px_v1-cat-1