canal-mnactec-1280-150

Certàmens

Bianyal IX reformula el seu format

Bianyal IX reformula el seu format
bonart vall de bianya - 30/09/22

Bianyal 2022 tindrà lloc el 15 d'octubre al Mas Sobeies de la Vall de Bianya. En aquesta edició s'ha reformulat el format i es durà a terme en una única jornada que anirà de les 11:30 a les 22:00. Aquesta jornada inclou la presentació de 9 propostes artístiques, un dinar a càrrec del Food Truck del Restaurant Mercè de Ca la Gracieta i un concert de Josep Xortó + The Congost Sound.

La jornada s’organitzarà en un format intens d’un sol dia, privilegiant la lògica temporal pel damunt de l’espaial. Cada treball tindrà 30 minuts per a desplegar-se, a partir d’una escaleta temporal partida entre matí i tarda. Al llarg del matí es presentaran cinc treballs i a la tarda els quatre restants. Les intervencions no estaran muntades prèviament, sinó que en el lapse de temps proposat hauran d'aparèixer i desaparèixer. Una coreografia basada en temps que recorrerà diversos espais, interiors i exteriors, del Mas Sobeies.

Els artistes participants en aquesta edició són: Marta R. Chust i Roc Domingo, Adrià Goula, Andrea Reboredo i Marc Sallés, Daniel Riera, Helena Roig, Maria Camila Sanjinés, Alba Sanmartí, Julia Spinola i Alicia Vogel.

Nial nou-180x178Baner-generic-180x180_

Et poden
Interessar
...

Banner-Consuelo-Kanaga-1280x150px_v1-cat-1