banner_aire_bonart_horitzontal

Notícies

"Pacifiction", d'Albert Serra arriba als cinemes després de la seva participació al Festival de Cinema de Canes

\
bonart barcelona - 07/09/22

Pacifiction ("Tourment sur les îles"), la nova pel·lícula d’Albert Serra, arriba cinemes de la mà d’Elastica i Filmin, i a la plataforma uns mesos després. Serra va presentar a finals de maig el seu últim film a la secció oficial a competició del Festival de Cinema de Canes. La pel·lícula, rodada a la Polinèsia Francesa, sorgeix de l'interès per parlar del món "d'avui en dia" però enquadrat "plàsticament en un context de fantasia visual" d'un territori d'ultramar. Com ja és habitual en la seva filmografia, Serra torna a barrejar actors consolidats amb altres no professionals i defensa que hi treballa de la mateixa manera.

Serra entén la seva última pel·lícula com una "continuïtat natural" de la seva filmografia, malgrat que aquesta vegada toca aspectes "molts contemporanis". La cinta se situa en una illa de Tahití, a la Polinèsia Francesa, on hi viu un representant de l'estat francès. Entre els representats polítics i l'estrat social més baix dels ciutadans, la trama pren el pols d'una població local en la qual hi pot desfermar-se la ira en qualsevol moment.

La Filmoteca de Catalunya ha encetat temporada amb la preestrena de la darrera cinta de Serra, i va acollir l'1 de setembre la preestrena de l'últim film del director Albert Serra, una obra entre el thriller i el viatge interior, que contraposa la idea del paradís i la corrupció, projectada amb èxit a el darrer Festival de Cannes. El director català també serà protagonista d'una de les sessions de la programació del setembre de la Filmoteca de Catalunya, amb el cicle "Moments inoblidables", que els dies 25 i 27 de setembre recordarà l'estrena de "La mort de Louis XIV" el 2016, segons ha informat la institució.

300x300Impremta Pages - banner-180x178

Et poden
Interessar
...

Bonart_banner-1280x150_FONS-AVUI-90