BONART_1280x150

Notícies

Segona nit de l’Art de Cadaqués 2022

Segona nit de l’Art de Cadaqués 2022
bonart cadaqués - 18/08/22

El proper divendres 19 d’agost a les 19:00 hores es celebra la segona nit de l’Art de Cadaqués 2022.

Per aquesta segona nit, les galeries i tallers d’artistes participants obriran de nou els seus establiments de 19:00 a 24:00 hores de la nit. Segons fonts de l’organització, amb aquesta segona nit i la tercera (que es durà a terme el 16 de setembre) “es vol aprofitar la temporada estiuenca per potenciar el sector de la cultura i promocionar el tema del turisme cultural al municipi cadaquesenc per no perdre competivitat” i també s’ha explicat que “un cop finalitzada la tercera Nit de l’Art ens plantegem fer una reflexió estratègica per replantejar-nos amb les galeries i tallers d’artistes participants els elements clau que conformen el negoci turístic cultural de Cadaqués ja que el nostre principal objectiu d’aquesta edició i de l’any vinent és el d’atraure a tots els turistes que estiguin interessats per la nostra cultura i posicionar-nos com una destinació de referència”.

Per aconseguir-ho, aquest any s’han editat més de 1.000 triptics de la Nit de l’Art, s’han imprès cartells i plaques numerades que s’han repartit a les galeries, tallers d’artista i establiments col·laboradors participants. També s’ha fet una campanya de difusió i comunicació a través de les xarxes socials i els mitjans de comunicació locals.

Un total de 22 galeries i tallers participen en aquesta edició i són: galeria Cadaqués-Huc Malla, Mini Print Galeria Fort, Patrick J. Domken, galeria Iturria, galeria Marges-U, Maria Ekengren, Estudi Sbarbaro, Dymaya & Company-Maya Cusell, Gemma Ridameya Angulo, Tu&Jo, expo Dalí Cadaqués, galeria Richard Vanderaa, Bernd Block, Blanco Mora Art, Paz Vieyra, Jewels, Fish&Fish Gallery, Espai Tony Keeler, Espai d’Art Gallardo, Santa Rita Cadaqués, Suse Stoisser, artista, Jordi Baró i Patricia Sicardi.

Cal recordar que aquest event ha estat organitzat per Bonart Cultural, S.L amb la col.laboració de la Galeria Marges-U, la parròquia de Santa Maria de Cadaqués i l’Ajuntament i es va inaugurar el passat 22 de juliol a l’Església de Santa Maria de Cadaqués.

Impremta Pages - banner-180x178Eude, generic

Et poden
Interessar
...

Bonart_banner-1280x150_FONS-AVUI-90