Banner-Camara-domestica-1280x150px_v1-cat-1

Notícies

23a edició de la Nit d’Il·lusió

23a edició de la Nit d’Il·lusió
bonart santa cristina d'aro - 11/08/22

Un total de set il·lusionistes premiats a escala internacional actuaran a la 23a edició de la Nit d’Il·lusió, que es durà a terme el proper 12 d’agost a partir de les 22:30 hores a la Sala Polivament de l’Espai Ridaura de Santa Cristina d’Aro (Girona).

Aquest festival ha estat organitzat per Mans Màgiques del Món amb el suport de l’Ajuntament de Santa Cristina d’Aro i està dirigit i presentat per Xavier Sala Costa. Els il.lusionistes que participaran aquest any són: Xevi “El Mag”, el francès Jean Garin, el reconegut mag andalús Mario López, el francès més conegut com a “el Mag Taronja”

Jimmy Delp, la xinesa i única dona il.lusionista d’aquest festival Zheng Fusion, el mag alemany Peki i el canari Héctor Mancha, que va guanyar el premi al millor mag del món de la Federació Intenacional de Societats Màgiques l’any 2015.

Fons de l’organització han informat que el preu de l’entrada és de 22 euros per persona i la seva venda es pot fer a través de la pàgina web: www.codetickets.com. Per més informació, els interessats es poden dirigir a l’Oficina de Turisme (Antiga Estació Carrilet).

Cal recordar que aquest espectacle segueix sent l ́únic festival de que es celebra durant els mesos d’estiu a tot Catalunya i que es ve organitzant des de l’any 2001.

Banner-Camara-domestica-180x180px_v1-cat-1Nial nou-180x178

Et poden
Interessar
...

GC_Banner_TotArreu_Bonart_817x88