0324-banner-bonart-Racisme-1280x107px

Exposicions

"Fragments de coses de cada dia" de Jordi Vayreda a la galeria Cadaqués Huc Malla

\
bonart cadaqués - 19/07/22

El reconegut dissenyador i artista olotí Jordi Vayreda va presentar el 9 de juliol a la seva primera exposició individual titulada Fragments de coses de cada dia a la galeria Cadaqués Huc Malla.

En paraules d’Eudald Camps, la idea que ens hauria d’ocupar, i que Jordi Vayreda sembla voler actualitzar en cada un dels seus treballs que exhibeix en aquesta mostra és la de detectar l’ecosistema al que pertanyen les seves obres bidimensionals o, com afirmava Christopher Alexander, quin és el seu "llenguatge de patró". Segons Camps, “una pista important ens la regala el galerista Huc Malla quan afirma que "Vayreda és un artista concret que no fa art concret". Amb tot, sabem que cada treball d’aparença concreta de Vayreda manté una relació, diguem-ne umbilical, amb el projecte tridimensional que hi ha al darrera (com per exemple el Marítim Bar de Cadaqués vist com un ascensor de quadrats successius i de retícules gairebé escherianes en seria un bon exponent)".

Cal recordar que Jordi Vayreda va estar estar nominat els anys 2008 i el 2013 per als prestigiosos premis britànics "Andrew Martin lnternational lnterior Designer of the Year Award", que són considerats com els Oscar del disseny Interior.

Al 1997 Vayreda va crear el seu propi estudi Jordi Vayreda Projectteam a Olot, on actualment dissenya, desenvolupa i executa projectes d'espais residencials, comercials, oficines i de producte. El seu estudi es dedica a nous projectes, on la visió i el valor del disseny es diferencien de manera profunda i personal.

Les properes exposicions que hi ha previstes a la galeria Cadaqués Huc Malla són la de Francesc Ruiz Abad (del 27 de juliol al 21 d’agost) i la de Bruno Munari (del 24 d’agost al 18 de setembre).
Els horaris de visita a la galeria són de 18:30 a 21:30 hores de la nit i amb cita prèvia.

Baner-generic-180x180_Eude, generic

Et poden
Interessar
...

DP_Bonart-1280x150px