banner_aire_bonart_horitzontal

Exposicions

Didier Lourenço reivindica la “joie de vivre” a la Galeria Jordi Barnadas

Didier Lourenço reivindica la “joie de vivre” a la Galeria Jordi Barnadas
bonart barcelona - 18/04/22

La Galeria Jordi Barnadas presenta, del 22 d'abril al 20 de maig, la nova exposició individual de Didier Lourenço. Lourenço, malgrat estar consagrat internacionalment ja fa molt anys, des del 1994 mai ha deixat d’exposar a la galeria Jordi Barnadas de Barcelona, on, com ell mateix diu, es troba “com a casa”. 

La seva història com a artista autodidacta comença ja de ben petit al taller litogràfic del seu pare, per on passaven molts artistes catalans de renom a produir la seva obra gràfica. A partir del que veia i del que escoltava, Didier dibuixava, pintava i aprenia. 

L’evolució és evident, però el seu estil és inconfusible. Són habituals en les seves peces certes temàtiques: anònims caminants i ciclistes, dones relaxades al sofà, soles o acompanyades de les seves mascotes, en estances plenes de rams de flors. Veiem parets amb acolorits papers pintats que fan joc amb el vestit de la protagonista i on, a vegades, s’hi “camufla” algun elefant … També trobem divertides somiadores envoltades de coixins, flors i dolços. 

Aquesta estètica post-matissiana, on els colors són més vius que mai, ens transmet alegria i felicitat. L’obra de Didier Lourenço vol reivindicar la “joie de vivre”. 

canal-mnactec-180-180SS_Bonart-180x180-Online

Et poden
Interessar
...

banner_aire_bonart_horitzontal