BONART_1280x150

Certàmens

La Fundació Palo Alto obre la convocatòria per il·lustradors/res per Ucraïna

La Fundació Palo Alto obre la convocatòria per il·lustradors/res per Ucraïna
bonart barcelona - 07/04/22

A partir del 5 d’abril la Fundació Palo Alto ha obert una convocatòria per il.lustradors/res per poguer realitzar l’exposició titulada Onze per Ucraïna el mes de maig a la Nau Escoleta a Palo Alto Barcelona amb l’objectiu de captar fons per Ucraïna.

Amb aquesta nova convocatòria de la Fundació es vol donar visibilitat als artistes i al mateix temps dur a terme junts una acció social de recapte de fons, que aniran destinats al 100% al projecte per garantir els viatges a Barcelona per persones refugiades d’Ucraïna, de l’organització sense ànim de lucre Health Warriors.

Un jurat especialitzat serà l’encarregat d’escollir a deu artistes o col.lectius artístics, que cediran una il·lustració original o per ser reproduïda en print pel recapte. El jurat estarà composat per: Claudia Costa (directora Galeria La Plataforma), Daniel Romeo (director Fundació Palo Alto), Albert Martínez (gestor de comunicació Fundació Palo Alto), Núria Font (cofundadora de Health Warriors) i un artista convidat.

En les bases de la convocatòria s’especifica que va dirigida especialment a dissenyadors gràfics o d’altres vinculats a les arts visuals, que presentin una imatge original o per ser reproduïda en print. Les mides de l’obra han de ser de 50 cm d’ample x 70 cm de llarg.

El tancament d’aquesta convocatòria és el 18 d’abril i a partir del 22 d’abril es durà a terme la publicació de la resolució a la web: www.paloalto.barcelona i XXSS.

Per altra part, l’organització ha informat que la inauguració de l’exposició Onze per Ucraïna serà el dia 7 de maig del 2022.

canal-mnactec-180-180thumbnail_arranzbravo. general 04-2014

Et poden
Interessar
...

Banner-Consuelo-Kanaga-1280x150px_v1-cat-1