0324-banner-bonart-Racisme-1280x107px

Notícies

El Bòlit celebra el Dia Internacional de l’Art

El Bòlit celebra el Dia Internacional de l’Art
bonart girona - 06/04/22

El 7 d’abril a les 19h a la plaça del Pou Rodó tindrà lloc el pregó del Dia Internacional de l’Art que, en aquesta ocasió anirà a càrrec de la periodista gironina Eva Vàzquez. Aquest esdeveniment, a banda d’obrir de manera simbòlica la celebració d’aquesta edició, vol ser una festa i un punt de trobada de la comunitat cultural i artística del territori.

L’edició 2022 del Dia Internacional de l’Art serà ja la desena i es desplegarà amb una àmplia programació d’activitats culturals i artístiques dijous 7, divendres 8, dissabte 9 i diumenge 10 d’abril, a Girona ciutat i comarques.

L’efemèride commemora el naixement de l’artista renaixentista Leonardo da Vinci el 15 d’abril de 1452. L’any 2011 la UNESCO declarà aquesta data com el Dia Internacional de l’Art amb el propòsit d’acostar les diferents formes de l’expressió artística a la ciutadania. L’objectiu principal a l’hora de vertebrar aquesta programació és la de fer arribar la pràctica artística al major nombre possible de persones, compartint l’experiència de les diverses activitats.

La present edició comptarà amb més de cinquanta activitats en forma de tallers, visites comentades, jornades de portes obertes, recitals, rutes, performances, converses, inauguracions, fires, etc. que es desplegaran per vint-i-sis municipis de la demarcació. Fins a seixanta-cinc agents i entitats públiques i privades participen en aquesta edició. La iniciativa està promoguda i coordinada pel Bòlit, Centre d’Art Contemporani. Girona de l’Ajuntament de Girona.

Més informació 

La-Galeria-201602-recursthumbnail_arranzbravo. general 04-2014

Et poden
Interessar
...

0324-banner-bonart-Racisme-1280x107px