canal-mnactec-1280-150

Exposicions

"No és un jardí" de Rosa Galindo 2022 a la Pigment Gallery Paris

\
bonart paris - 08/03/22

Del 10 de març al 17 d’abril, les obres de l’artista catalana Rosa Galindo seran exposades a la galeria Pigment Gallery, delegació de Pigment Gallery de Barcelona, nascuda a la capital catalana el 2016 i amb la qual col·labora des del 2018. Amb una exposició que porta per títol No és un jardí, Rosa Galindo (Barcelona, 1962) torna a la capital francesa.

Com explica Galindo, la seva pintura "és fruit tant de la meva formació multidisciplinària en estudis d'art, disseny i ciències socials com de la meva afició per la natura, els viatges, la música i tot allò que estigui relacionat amb l'art. La realitat és un misteri que intento entendre i interpretar. Intento donar vida a la meva obra a un món sensible i bell que se'm suggereix. La pintura m'ha ajudat i acompanyat sempre, ha estat un suport vital a la meva manera de veure la vida."

L’artista té tècniques artístiques variades que fa servir per crear obres d’art al·legòriques, impregnades d’una filosofia de cerca del lloc de la humanitat en el món. Pinta sovint sobre plexiglàs per aportar nivells de transparència i una opacitat que faciliten el viatge en el seu món imaginari. La seva inspiració li ve de la natura i els viatges així com tot el que toca a l’art, això li permet crear el seu propi món.

Banner-Consuelo-Kanaga-180x180px_v1-cat-1Banner-Camara-domestica-180x180px_v1-cat-1

Et poden
Interessar
...

Bonart_banner-1280x150_FONS-AVUI-90