banner_aire_bonart_horitzontal

Exposicions

Josep Coll al Parc dels Estanys

Josep Coll al Parc dels Estanys
bonart platja d'aro - 04/03/22

El 5 de març s’inaugurarà l’exposició temporal d’escultura de gran format de Josep Coll al Parc dels Estanys de Platja d’Aro. En l’acte hi seran presents l’alcalde de Platja d’Aro, Maurici Jiménez i Ruiz. 

En aquesta mostra el visitant es podrà adonar que l’escultor no menysté cap element propi de l’escultura ja que en les seves escultures s’hi poden trobar la conjugació dels materials, la concepció visual, la integració del treball en la seva ubicació i també el treball plàstic de la mà del disseny conceptual de la idea. 

Coll treballa amb elements de rebuig o sobrers, que reconverteix en peces plenes d’expressivitat i de dinamisme; la integració dels materials també és molt considerable que provoca que l’espectador s’oblidi del fet de valorar la idea d’unir objectes diversos, materials de textures i superfícies tan diferents en qualitat i característiques. Segons el crític d’art Alexandre Roa i Casellas “és sencillament, com si fos la seva conjunció natural, mentre que de fet es tracta, del resultat d’un procés que radia creativitat. Un procés, això sí, l’execució del qual és fruit del que anomenen ofici: el coneixement profund de la matèria i de les tècniques per treballar-la i modelar-la a voluntat. L’art bé es podria definir com un equilibri harmònic entre aquests factors”. 

La mostra es podrà visitar fins al 17 de juliol del 2022 de dilluns a diumenge de 8 a 18 h. (març i abril) i de 7 a 21 h. (maig-juliol). 

Per altra part, les properes exposicions que es duran a terme al Castell de Benedormiens de Castell d’Aro són la de Lourdes Fisa Terra Blava-Pintura del 19 de març al 8 de maig, la d’Olga Andrino, pintura, del 21 de maig al 3 de juliol i la del Fons Municipal d’Art, pintura i escultura, del 9 de juliol al 7 d’agost. Pel que fa a la Masia Bas de Platja d’Aro, s’ha programat una mostra del Fons Municipal d’Art (pintura i escultura) del 9 de juliol al 12 de setembre. 

Banner-Camara-domestica-180x180px_v1-cat-1inclassificables

Et poden
Interessar
...

GC_Banner_TotArreu_Bonart_817x88