canal-mnactec-1280-150

Exposicions

El Museu de la Vida Rural presenta "Generació [Re]. Continuïtat o canvi?"

El Museu de la Vida Rural presenta \
bonart l'espluga de francolí - 01/03/22

El Museu de la Vida Rural de la Fundació Carulla inaugura el 4 de març a les 18 h. l'exposició Generació [Re]. Continuïtat o canvi? i comissariada per Àlex Rebollo i Anna M. Andevert, i quarta mostra de producció pròpia de l’MVR després de The Dust Bowl, Plàstic i Jugar amb foc.

A través dels treballs de Joana Moll, Modest Cuixart, Núria Rion, Marc Anglès o Perejaume, la mostra explora temes com ara el despoblament i el repoblament, l’aïllament i la hiperconnectivitat o l’immobilisme i la capacitat humana de transformar el seu entorn amb la voluntat de convidar al visitant a adobar comunitats resilients.

L’exposició Generació [Re]. Continuïtat o canvi? aborda els moments de crisi com a punts de partida en què la societat decideix què vol ser i el futur que tindrà. Fent un paral·lelisme amb la crisi de la fil·loxera, l’exposició se serveix de l’art contemporani, la cerca de dades i la promoció de projectes transformadors per proposar al públic un recorregut amb un eix central: la comunitat com a eina per mantenir l’equilibri.

La mostra es podrà visitar fins al 8 de gener del 2023.

SS_Bonart-180x180-OnlineNial nou-180x178

Et poden
Interessar
...

Bonart_banner-1280x150_FONS-AVUI-90