banner-1280x150-gene

Certàmens

Oberta conovocatòria per la 4ª edició del Festival Panòptic

Oberta conovocatòria per la 4ª edició del Festival Panòptic
bonart mataró - 24/01/22

El Festival Panòptic, que tindrà lloc de l'11 al 19 de juny de 2022 a la ciutat de Mataró, ha obert la convocatòria de curtmetratges per la seva 4ª edició. Els curtmetratges presentats hauran de seguir la temàtica del Festival i tractar l'era digital en la societat. A través de l'audiovisual es vol generar reflexió, debat i coneixement entorn el moment de transformació radical que com a societat estem vivint en el context de l'era digital. Les inscripcions dels curtmetratges es podran realitzar fins a l'1 de febrer de 2022 a través de les plataformes digitals Festhome i Filmfreeway.

La selecció dels curtmetratges de la Secció Oficial i de la Secció no Competitiva del festival estaran basats en criteris temàtics, artístics i tècnics.

Premi del Jurat a Millor Curtmetratge: Un jurat oficial serà l'encarregat de premiar el millor curtmetratge seleccionat dins la Secció Oficial. La dotació econòmica d'aquest premi és de 300 € + diploma.

Premi del Públic: El curtmetratge guanyador seleccionat dins la Secció Oficial serà escollit pel públic assistent a la 4ª edició del Festival. La dotació econòmica d'aquest premi és de 150 € + diploma.

Menció Especial: Un jurat oficial serà l'encarregat de fer una menció especial a un dels curtmetratges seleccionats dins la Secció Oficial. El curtmetratge guanyador d'aquesta categoria rebrà un diploma oficial.

Podeu trobar tota la informació a les bases del concurs

inclassificablesEude, generic

Et poden
Interessar
...

banner_aire_bonart_horitzontal