JP_Bonart-1280x150px-Online-

Notícies

Mas Palou torna a obrir les portes a l'art

Mas Palou torna a obrir les portes a l\'art
bonart barcelona - 12/01/22

Nou artistes d’arreu es reuneixen a Mas Palou per dur a terme la segona residència artística entre vinyes. Aquesta nova edició agafa el relleu de la que es va celebrar l’abril del 2021, una proposta gestada en els moments més durs de la pandèmia.

Un any més, el propòsit de Mas Palou és construir un espai de creació descentralitzat on l’art i la col·lectivitat es retroalimentin. Els artistes gaudiran de dues setmanes d’allotjament dedicades a aprofundir en el seu projecte artístic. L’estada, que aglutina artistes de disciplines tan diverses com l’art sonor i la performance gastronòmica, culminarà en un esdeveniment el 22 de gener.

La tria de les artistes, d’entre una allau de més de 80 propostes, ha anat a càrrec de les germanes Maria i Anna Vallès Beneit i Laura Calçada Barres, escriptora i periodista especialitzada en art socialment compromès. En destaquen l'entusiasme dels participants, la diversitat de propostes i les ganes de retrobar-se amb altres creadors.

Els residents, que des del dia 10 de gener comparteixen processos tot retrobant-se amb les arrels i la terra, provenen de països com Perú, Estats Units o Xipre. Els perfils complets dels artistes es poden llegir a maspalou.com/artresidency i es podrà anar seguint la residència a través d’instagram.com/ maspalou. 

banner-oro-180x180-geneBANNERS BONART_180x180

Et poden
Interessar
...

GC_Banner_TotArreu_Bonart_817x88