970x250_appec2021

Notícies

Premi Talent d'honor de Mecenatge a Víctor Grífols Roura

bonart Barcelona - 26/06/19
Premi Talent d\'honor de Mecenatge a Víctor Grífols Roura
Banner_bonart_Espai_del_Peix_OCT21_AWAAFF-Banner-Bonart-180x178px-A-land-is-a-land
La Welcome Talent Society ha concedit el Premi Talent d’Honor de Mecenatge a l’empresari Víctor Grífols Roura, president no executiu i conseller dominical de la companyia Grífols, líder mundial en la producció de medicaments derivats del plasma.
Llicenciat en Econòmiques, Víctor Grífols va incorporar-se a l’empresa familiar l’any 1973, on va ocupar diversos càrrecs de responsabilitat fins arribar a ser conseller delegat entre 1985 i 2016.
Grífols, multinacional catalana fundada l’any 1940, ha experimentat un procés d’internacionalització espectacular, amb presència a 30 països i venda dels seus productes hemoderivats a més de cent. Compta amb més de 21.000 treballadors, els seus ingressos l’any 2018 van arribar als 4.500 milions d’euros i destina una inversió de 291 milions d’euros en I+D+I.
A més, duu a terme una tasca filantròpica a través de la Fundació Víctor Grífols i Lucas, creada l’any 1998 de la mà de Probitas Pharma S.A. amb la missió de promoure la bioètica mitjançant el diàleg entre especialistes de diferents àrees de coneixement. Aquesta vocació s’articula
mitjançant beques d’estudis, premis i suport a la recerca, entre altres activitats.
Víctor Grífols recollirà personalment la distinció el 3 de juliol en la gala- sopar solidari La Nit del Talent que tindrà lloc a Sant Pau Recinte Modernista, juntament amb la resta dels guanyadors en les diverses categories (Crea, Emprèn i Transmet).
La Welcome Talent Society atorga els Premis d’Honor persones amb una trajectòria destacada en valors que beneficien a la societat com el mecenatge, l’humanisme, la solidaritat, i a personalitats estrangeres que aposten pel talent català.
Els Premis Talent constitueixen una plataforma per a conèixer i descobrir nous talents en àmbits molt diversos (Disseny 2D, Disseny 3D, Comerç, Consum, Turisme, Energia, Medi Ambient, Mobilitat, etc.) i al mateix temps reconèixer personalitats, institucions i empreses consolidades que destaquen per aportar talent a la societat catalana.
Precisament els diferents Jurats dels Premis Talent es reuniran aquesta nit per analitzar les diverses candidatures i procedir a emetre el seu veredicte.
La Welcome Talent Society de Barcelona, presidida per Bru Recolons, és una iniciativa ciutadana que vol cercar, difondre i reunir el millor talent català contemporani.

Et poden
Interessar
...

BANER_BIENNAL_Bonart-400x68