Banner-Camara-domestica-1280x150px_v1-cat-1

Exposicions

La Fundació Ideograma acull una col·lectiva dels residents de Nectar

La Fundació Ideograma acull una col·lectiva dels residents de Nectar
bonart barcelona - 26/06/19
La Fundació Ideograma, carrer Consell de Cent. 159, acull Vibrant Matter a partir del 27 de juny, una exposició col·lectiva, amb obres de Shaun Fraser (Escòcia), Sandra Lagage (Brasil), Marloes Meijburg (Països Baixos) i Nathalie Rei (França).
Vibrant Matter reflecteix la trobada comuna sobre un espectre de materialitat creat en el contrast entre els extrems: el natural i l'artificial, des de la roca fins les deixalles industrials. Els treballs presentats van ser realitzats al juny d'aquest any, durant una residència de tres setmanes a Nectar rural coworking/living. Les artistes van rebre una beca per a la residència, amb el suport de la Fundació Ideograma, Koyac i On Mediation
El dia de la inauguració a les 7 de la tarda, les artistes presentaran i comentaran els treballs realitzats durant la seva residència a Nectar. Després de la inauguració, l'exposició romandrà oberta fins el 15 de juliol. L'11 de juliol a dos quarts de set de la tarda, la Fundació Ideograma presentarà la taula rodona Experiències col·laboratives en la creació artística, amb la participació d'Anna Maria Guasch (UB), Olga Sureda (Nectar), Andrea Coll (Koyac), Gabriela Berti (Fundació Ideograma) i Nathalie Rei (artista). L'activitat tindrà entrada gratuïta però es requereix inscripció prèvia.
A la imatge, "Vibrant Matter".
banner-oro-180x180-geneNial nou-180x178

Et poden
Interessar
...

banner_aire_bonart_horitzontal