banner-elscatala-817x88px
Festival Poesia i + 2019 a la Fundació Palau

Notícies

Festival Poesia i + 2019 a la Fundació Palau

180x180Nial nou-180x178
El festival d'irradiació poètica més important i de referència fora de la capital arriba a la seva 14 ena edició amb una programació que combina poesia, música i art i que tindrà lloc del 4 al 14 de juliol de 2019 a Caldes d'Estrac, Canet de Mar, Mataró, Sant Andreu de Llavaneres, Alella, Arenys de Mar i Dosrius.

Artistes consolidats, talent jove i nous registres: Pascal Comelade i Enric Casasses, Blancallum Vidal i Sara Fontán, Sílvia Bel, Manuel Rivas, Núria Martínez Vernis, Albert Pla, Tarta Relena, Vladivostok (Maria Cabrera i Irene Fontdevila), Pau Riba i Orquestra Fireluche, Clara Peya, PauVallvé, Carlos Bunga i Rodrigo Cuevas són alguns dels artistes que passaran pel recital.
Anna Carreras i Aubets

Mercè Vila Rigat és llicenciada en història de l'art per la UAB, diplomada en conservació i restauració de béns culturals per l'ESCRBCC i postgraduada en gestió museística per la UPF. Crítica d'art i comissària d'exposicions, combina la seva activitat professional com a coordinadora d'exposicions a la Fundació Vila Casas amb la seva col·laboració en diversos mitjans del país

Et poden
Interessar
...

BONART-817x68-Cervells