BannerFCC_Bonart

Exposicions

"Invasions de l'Espai Creatiu: homenatges a Guinovart, a Tinta Invisible

\
FM_Bonart-180x180px-OnlineBaner_MarDeFons_Bonart_180x180
El dia 21 de juny es va inaugurar l'exposició "Invasions de l'Espai Creatiu" a Tinta Invisible Edicions. Aquesta mostra recull homenatges a Josep Guinovart realitzats per part d'onze alumnes de gravat de la Llotja.

Es va proposar de reinterpretar planxes realitzades per Guinovart (cedides per la Fundació Espai Guinovart d'Agramunt), i els alumnes participants han intervingut -tant en la forma d'estampar com en la recreació de la imatge- apropant-la al seu món creatiu personal. El resultat són 8 gravats que s'exposen, juntament amb l'original que ha inspirat la nova creació, i la matriu.

Us recomanem que visiteu el taller de Tinta Invisible (c/ Lleó 6, baixos. BCN), per tal de gaudir d'aquest interessant procés de treball i els seus resultats (fins el 31 de juliol).
Anna Carreras i Aubets

Anna Carreras i Aubets (Barcelona, 1977) és filòloga i escriptora. Col·labora habitualment a la premsa (El Punt, Gidona) i fa de crítica literària (Núvol, Ara Llegim). Compagina la traducció i la crítica d'art amb la creació personal. És autora de les novel·les Camisa de foc, Tot serà blanc, Unes ales cap a on, Ombres franceses, Fes-me la permanent, L'ull de l'escarabat i Halley 2042, i de diversos assaigs sobre la postmodernitat. 

Et poden
Interessar
...