canal-mnactec-1280-150

Notícies

Visita nocturna "Dansa i Música a la Barcelona del 1700": El Born CCM

Visita nocturna \
Els dimecres de juliol i agost, a les 21.00 h. a El Born Centre de Cultura i Memòria tindran lloc les visites nocturnes "Dansa i música a la Barcelona del 1700".

El Born Centre de Cultura i Memòria presenta, com a part de les seves activitats d’estiu, “Dansa i Música a la Barcelona del 1700”, una visita nocturna al jaciment arqueològic que convida a descobrir els sons i les danses populars que se sentien i ballaven a les tavernes i les cases més humils, però també les melodies i balls més refinats de les cases grans.

La companyia de música i dansa antiga i tradicional Xuriach posa banda sonora a aquest passeig nocturn pels carrers i cases de la ciutat del 1700, de la ma dels educadors i educadores de El Born CCM. Els seus membres, Marc Riera, Anna Romaní i Carles Mas aproparan al visitant al repertori musical, a l’estètica, als sons i als ritmes d’aquesta ciutat alegre i festiva.

Especialitzada en l’estudi, la recerca i la divulgació de la música i la dansa del Renaixement i el Barroc, la companyia Xuriach ha estat àmpliament reconeguda per la solidesa de les seves propostes, espectacles vibrants per a tots els públics que reviuen els vestigis del patrimoni cultural oblidat.

A la imatge, Barcelona l'any 1806.
thumbnail_arranzbravo. general 04-2014Eude, generic

Et poden
Interessar
...

Bonart_banner-1280x150_FONS-AVUI-90