0324-banner-bonart-Racisme-1280x107px

Notícies

Inauguració del Mini Print Internacional de Cadaqués 2019

Inauguració del Mini Print Internacional de Cadaqués 2019
El 29 de juny de 2019 s'inaugura al Taller Galeria Fort de Cadaqués el 39è Mini Print Internacional de Cadaqués, concurs/exposició anual obert a totes les tècniques d'estampació que en l'edició d'aquest any acull a 646 artistes de 50 països de tot el món.El mateix dia i en el mateix lloc s'inaugurarà també la primera de les sis exposicions individuals dels respectius guanyadors de l'anterior edició, que un cop siguin a Cadaqués exerciran de jurat per triar els sis guanyadors d'aquest any. La primera exposició serà de Marta Balada i es podrà visitar finsal 5 de juliol.
El Mini Print Internacional de Cadaqués és un esdeveniment anual que neix de la curiositat que en Pasqual Fort, artista gravador, va sentir a finals dels 70 per saber si les particulars tècniques que ell estava emprant per fer els seus gravats estaven ja inventades i amb quins resultats.
Fruit d'aquesta necessitat de saber, Fort va convocar el 1981 el primer Mini Print Internacional de Cadaqués. La convocatòria va ser un èxit de participació mundial. Molts dels que hi van participar ­i dels que no­ van manifestar el seu desig acomplert de saber. Per primera vegada es podien veure en un espai reduït mostres dels gravats que els artistes d'arreu estaven fent. L'any següent, i els subsegüents, la participació es va disparar fins a xifres que actualment ja acumulen més de 9.900 artistes.
A la imatge, obra de Marta Balada.
Eude, genericLa-Galeria-201602-recurs

Et poden
Interessar
...

DP_Bonart-1280x150px