FCC-Segell-banner4
Les irregularitats de Mariko Kumon a La Xina A.R.T.

Exposicions

Les irregularitats de Mariko Kumon a La Xina A.R.T.

banner web TA22_bonart_180x180Eude, generic
Del 6 al 31 de juliol de 2019, La Xina ART, al carrer Hort de la Bomba, 6, de Barcelona, acull l'exposició Skin de l'artista japonès Mariko Kumon, el qual presenta la seva obra amb tres conceptes: línies, ones i arrugues.

Ell mateix s'explica: "Veig una cosa bonica en les irregularitats. Sempre em cridaven l'atenció les coses diferents. Per exemple, en la naturalesa es veuen moltes coses irregulars, encara que estiguin sotmeses a alguna regla matemàtica. Desigualtat és la qualitat de ser alguna cosa diferent d'una altra, o de distingir-se d'una altra per tenir característiques, valors o trets que la fan diferent. Aquesta desigualtat moltes vegades és causa de conflictes. No hi veig la sortida però crec que la d'haver. Els camins sinuosos que produeixen les ones i les arrugues semblen un laberint sense fon".
Anna Carreras i Aubets

Mercè Vila Rigat és llicenciada en història de l'art per la UAB, diplomada en conservació i restauració de béns culturals per l'ESCRBCC i postgraduada en gestió museística per la UPF. Crítica d'art i comissària d'exposicions, combina la seva activitat professional com a coordinadora d'exposicions a la Fundació Vila Casas amb la seva col·laboració en diversos mitjans del país

Et poden
Interessar
...

Baner BonArt 817x68 Agenda Girona Cultura