banner-elscatala-817x88px
Disseny al servei de nens amb problemes mentals

Notícies

Disseny al servei de nens amb problemes mentals

LOGO BIENNAL 2022_Mesa de trabajo 1Banner_bonart_Espai_del_Peix_OCT21_AW
Després de realitzar el disseny d’interiors i gràfica aplicada a l’espai de l’Hospital de Dia d’Oncologia i Hematologia de Manresa, els estudis Rai Pinto y Arauna expandeixen el projecte a la nova unitat de psiquiatria infantil i juvenil del mateix hospital Althaia.

Tenint també com a premissa principal humanitzar l’espai, l’interiorisme segueix mantenint la seva relació amb l’entorn de la comarca, Manresa, a través dels colors i de l’ús de recursos artístics com els poemes visuals de Laia Malo, que estan clarament inspirats amb el paisatge de la zona.

Tanmateix, aquesta vegada, per establir una connexió directa amb el món infantil, el llenguatge visual passa a estar definit pel traç gestual. Per fer-ho, s’ha definit una col·lecció de patterns desenvolupats a partir de la representació de les textures naturals de la zona: un zoom in cap a l’entorn representat a través del llenguatge dels nens. 
Anna Carreras i Aubets

Mercè Vila Rigat és llicenciada en història de l'art per la UAB, diplomada en conservació i restauració de béns culturals per l'ESCRBCC i postgraduada en gestió museística per la UPF. Crítica d'art i comissària d'exposicions, combina la seva activitat professional com a coordinadora d'exposicions a la Fundació Vila Casas amb la seva col·laboració en diversos mitjans del país

Et poden
Interessar
...

817x88-HISTÒRIES-DE-L'ART-