DP_Bonart-1280x150px

Notícies

El Festival Art Fair ens convida a refrescar-nos pels malalts de càncer amb Paco Moreno

El Festival Art Fair ens convida a refrescar-nos pels malalts de càncer amb Paco Moreno

En el marc de l'Art Fair Costa Brava (1º Festival d’arts a Empuriabrava), organitzat per l'associació cultural Desat'art de Figueres i la direcció de l'hotel Castell Blanc d'Empuriabrava, tindrà lloc l'activitat solidària "Refresca't pels malalts de càncer". La direcció de l'hotel cedeix la seva piscina per aquest acte solidari, que consistirà a convidar els assistents a la fira a fer un bany a canvi d'un donatiu de 3 euros per a l'Oncolliga (de 9 h. a 13 h.).

També hi haurà un refresc per les persones que s'apuntin a "refrescar-se" pels malalts de càncer. Per animar més a la gent i que l'acte solidari tingui un cop d'humor, Desat'art ha convidat l'actor lloretenc Paco Moreno a fer una performance divertida dins la piscina. L'associació Desat'art ha decidit organitzar aquest acte solidari per conscienciar sobre el càncer i ajudar l'Oncolliga en la seva tasca de suport als malalts.

El festival se celebrarà els dies 12, 13 i 14 de juliol i comptarà amb moltes varietats artístiques com: art pictòric, escultura, fotografia, dansa, teatre, música en viu i diferents desfilades d'art de perruqueria i de moda actual. Tot es farà a l'hotel Castell Blanc aprofitant tots els racons d'aquesta instal·lació hotelera. Dins de l'hotel hi estarà instal·lat 35 panells per mostrar l'art d'artistes europeus seleccionats. Fora de l'hotel, a la piscina i els seus voltant, s'instal·laran escultures de molts estils d'escultors de l'associació organitzadora. Al costat de la piscina hi haurà una passarel·la per les desfilades i unes 14 parades d'artesania selecta pels visitants.

Banner-Consuelo-Kanaga-180x180px_v1-cat-1banner-oro-180x180

Et poden
Interessar
...

0324-banner-bonart-Racisme-1280x107px