FCC-Segell-banner4
El Festival Art Fair ens convida a refrescar-nos pels malalts de càncer amb Paco Moreno

Notícies

El Festival Art Fair ens convida a refrescar-nos pels malalts de càncer amb Paco Moreno

180x180Baner_EugeniaBalcells_Bonart_360x356En el marc de l'Art Fair Costa Brava (1º Festival d’arts a Empuriabrava), organitzat per l'associació cultural Desat'art de Figueres i la direcció de l'hotel Castell Blanc d'Empuriabrava, tindrà lloc l'activitat solidària "Refresca't pels malalts de càncer". La direcció de l'hotel cedeix la seva piscina per aquest acte solidari, que consistirà a convidar els assistents a la fira a fer un bany a canvi d'un donatiu de 3 euros per a l'Oncolliga (de 9 h. a 13 h.).


També hi haurà un refresc per les persones que s'apuntin a "refrescar-se" pels malalts de càncer. Per animar més a la gent i que l'acte solidari tingui un cop d'humor, Desat'art ha convidat l'actor lloretenc Paco Moreno a fer una performance divertida dins la piscina. L'associació Desat'art ha decidit organitzar aquest acte solidari per conscienciar sobre el càncer i ajudar l'Oncolliga en la seva tasca de suport als malalts.


El festival se celebrarà els dies 12, 13 i 14 de juliol i comptarà amb moltes varietats artístiques com: art pictòric, escultura, fotografia, dansa, teatre, música en viu i diferents desfilades d'art de perruqueria i de moda actual. Tot es farà a l'hotel Castell Blanc aprofitant tots els racons d'aquesta instal·lació hotelera. Dins de l'hotel hi estarà instal·lat 35 panells per mostrar l'art d'artistes europeus seleccionats. Fora de l'hotel, a la piscina i els seus voltant, s'instal·laran escultures de molts estils d'escultors de l'associació organitzadora. Al costat de la piscina hi haurà una passarel·la per les desfilades i unes 14 parades d'artesania selecta pels visitants.

Anna Carreras i Aubets

Mercè Vila Rigat és llicenciada en història de l'art per la UAB, diplomada en conservació i restauració de béns culturals per l'ESCRBCC i postgraduada en gestió museística per la UPF. Crítica d'art i comissària d'exposicions, combina la seva activitat professional com a coordinadora d'exposicions a la Fundació Vila Casas amb la seva col·laboració en diversos mitjans del país

Et poden
Interessar
...

BONART-817x68-Cervells