BANNER MY BESTYS 7

Exposicions

'SOS NATURA!' de Lourdes Fisa al Museu de la Vida Rural

bonart l'espluga de francolí - 16/07/19

El plàstic i el seu impacte a la natura, la biodiversitat i la nostra salut és el tema de SOS NATURA! de l’artista Lourdes Fisa. La mostra s’inaugura al Museu de la Vida Rural de l’Espluga de Francolí el divendres 26 de juliol, i es podrà visitar durant els dos propers mesos.

Lourdes Fisa (Corbera de Llobregat, 1964) ofereix un panorama alhora poètic i reivindicatiu del valor de la natura. Bona part de la seva obra oscil·la sobre un ferm compromís personal amb la natura i el medi ambient, de manera que són diversos els treballs expositius que ha presentat amb títols que hi fan referència (aigua, cartografies, atles, mapes o viatges) i que es vinculen a espais específics, en els quals creació artística i naturalesa viva s'aproximen aconseguint entre elles una interacció constant, un diàleg natural. Ha sigut el cas de l'exposició Atlas, al Tinglado 1 del Port de Tarragona (2018) o en la instal·lació AQVA sobre ÁGUA exposada recentment al Museu Lisboa Teatre Romà i al Museu do Abade de Baçal de Bragança (2018-2019).

Així, Fisa llança el seu crit d’alerta, i ho fa a partir de la contemplació artística amb un llenguatge plàstic personal que la caracteritza. Retorna als orígens utilitzant, principalment, tècniques de xilografia, un treball del gravat sobre fusta que barreja amb altres medis com és la calcografia junt amb l’estampació de materials de plàstic. És un treball de recerca amb nous i vells materials que dialoguen cercant un equilibri anhelat. Presenta també a la mostra uns treballs de pintura en suport fibra de vidre i la instal·lació “Dualitat”.

A la imatge, Lisboa de Lourdes Fisa.
Nial nou-180x178Impremta Pages - banner-180x178

Et poden
Interessar
...

GC_Banner_TotArreu_Bonart_817x88