download

Notícies

Segon concert del FIOM 2019 a Montserrat de la mà de Thomas Ospital

Segon concert del FIOM 2019 a Montserrat de la mà de Thomas Ospital
El dia 20 de juliol de 2019, a les 21h, tindrà lloc el segon concert delIXFestival Internacional Orgue de Montserrat. Abat Cassià M. Just,in memoriam(FIOM 2019), que enguany es posa a disposició de joves intèrprets i joves formacions singularitzades per la maduresa i la musicalitat de les seves interpretacions.
En aquesta ocasió, i dins el capítol de grans solistes europeus,el jove i reconegut organistaThomas Ospital, titular del Gran Orgue de l’església de Saint Eustache de París, interpretarà obres del gran repertori romàntic.
El IX Festival Internacional Orgue de Montserrat, organitzat per l’Abadia de Montserrat i patrocinat per Reale Seguros i la Fundació Pinnae, està projectat sota la direcció artística del P. Jordi-Agustí Piqué i l’assessorament de l’organista Miquel González, mentre que la coordinació i el management general és a càrrec del P. Manel Gasch, majordom-administrador de l’Abadia de Montserrat. El FIOM 2019 serà novament un homenatge a la memòria del P. Abat Cassià M. Just, organista i músic rellevant, home de Déu i de cultura, que va morir el 12 de març de 2008. Igualment, aquest certamen musical continua amb la voluntat de possibilitar l’audició en l’orgue Blancafort (2010) d’alguns dels millors intèrprets de l’orgue de l’àmbit internacional. A la imatge, l'organista Thomas Ospital.
La-Galeria-201602-recursImpremta Pages - banner-180x178

Et poden
Interessar
...

Banner-Consuelo-Kanaga-1280x150px_v1-cat-1