FCC-Segell-banner4
La ceràmica en dansa de Teresa-Marta Batalla a la Sala 2 del Terracota

Exposicions

La ceràmica en dansa de Teresa-Marta Batalla a la Sala 2 del Terracota

Baner_ProustMarsans_Bonart_360x356Banner-CMW-180x180px_v1-esp
Del 3 d’agost al 15 de setembre de 2019, la Sala 2, dedicada a exposicions temporals de Terracota, Centre d’Interpretació de la Terrissa acollirà una exposició de la ceramista Teresa Marta-Batalla: Ceràmica en dansa.

Aquesta exposició s’inclou dins del festival Ebre, Música & Patrimoni, que s’alterna amb l’Ebre, Art & Patrimoni, organitzat a través del Museu de les Terres de l’Ebre i el Departament de Cultura, dins del programa de Museu de suport territorial, amb actuacions que tindran lloc de juliol a setembre, a diferents museus i centres d’interpretació de les Terres de l’Ebre. L’Ajuntament de la Galera hi participa des del moment de la seva creació a través del Museu Terracota.  

El proper 9 d’agost, a les 21’00 h, en l'acte d'inauguració de l'exposició Ceràmica en dansa es podrà percebre la fusió de dues disciplines. La ceramista Teresa-Marta Batalla mostrarà en directe com les seves mans, seguint el seu compàs habitual, donen forma al fang. Mentre la Teresa crea, l'Arnau Castro interpreta els seus gestos i moviments transportant-los a la dansa contemporània. L'espectador es trobarà enfront d'una reinterpretació entre dues disciplines artístiques per assolir nous matisos d'expressivitat a través d'una performance, una acció poètica i una proposta singular i única que formarà part del programa de l'inici de les Festes Majors de la Galera.

Tot plegat en el marc incomparable de l’esplèndid edifici de l’Ajuntament de la Galera que conserva la seva façana pràcticament igual que en el moment de la seva construcció, l’any 1906. 
Anna Carreras i Aubets

Mercè Vila Rigat és llicenciada en història de l'art per la UAB, diplomada en conservació i restauració de béns culturals per l'ESCRBCC i postgraduada en gestió museística per la UPF. Crítica d'art i comissària d'exposicions, combina la seva activitat professional com a coordinadora d'exposicions a la Fundació Vila Casas amb la seva col·laboració en diversos mitjans del país

Et poden
Interessar
...

970x250_appec2021