FCC-Segell-banner4
Inside Out, projecte de JR al Port de Cartagena

Notícies

Inside Out, projecte de JR al Port de Cartagena

Impremta Pages - banner-180x178La-Galeria-201602-recurs
Inside Out, el projecte internacional del reconegut artista urbà JR, s'instal·la a l'Esplanada del Port de Cartagena amb la participació dels seus protagonistes el 24 de juliol de 2019.

JR és famós per exposar lliurement als carrers de ciutats de tot el món captant l'atenció de persones que no són el típic públic que va a contemplar art als museus. Des dels seus inicis a París, JR ha fet intervencions de gran format en edificis i espais singulars de ciutats com Shangai, Nova York, Berlin, L'Habana, Jerusalem o Los Ángeles, on ha donat visibilitat als rostres anònims dels seus habitants.

Per al projecte a Cartagena La Mar de Músicas ha convocat 50 joves, 25 nois i 25 noies que fan 25 anys en l'edició número 25 del festival, i celebrar així el seu aniversari. El projecte consisteix en una intervenció artística de grans dimensions a la via pública, intervenció que es materialitzarà amb l'ajuda dels seus protagonistes i que ha inclòs Cartagena en aquesta xarxa internacional creada per JR. 
Anna Carreras i Aubets

Anna Carreras i Aubets (Barcelona, 1977) és filòloga i escriptora. Col·labora habitualment a la premsa (El Punt, Gidona) i fa de crítica literària (Núvol, Ara Llegim). Compagina la traducció i la crítica d'art amb la creació personal. És autora de les novel·les Camisa de foc, Tot serà blanc, Unes ales cap a on, Ombres franceses, Fes-me la permanent, L'ull de l'escarabat i Halley 2042, i de diversos assaigs sobre la postmodernitat. 

Et poden
Interessar
...

Baner BonArt 817x68 Agenda Girona Cultura