BONART_1280x150

Exposicions

L’obra de la família Brueghel arribarà a Madrid a la tardor

L’obra de la família Brueghel arribarà a Madrid a la tardor
bonart madrid - 25/07/19

El Palacio de Gaviria marcarà novament la tardor artística a Madrid amb una gran exposició de la família Brueghel, una oportunitat única per conèixer l'obra d'una saga que va marcar la història de l'art europeu entre els segles XVI i XVII. Organitzada per Arthemisia Espanya estarà composta per prop d'un centenar de peces representatives d'aquest llinatge de pintors. La mostra, comissariada per Sergio Gaddi, arriba a Madrid després del seu pas per ciutats com Roma, París o Tel Aviv, a més de per diverses seus al Japó (Tòquio, Toyota, Sapporo, Hiroshima i Kōriyama), on ha comptat amb una gran acollida per part del públic.

Amb una àmplia selecció d'obres dels vuit membres més destacats de la família -Pieter Brueghel el Vell, Pieter Brueghel el Jove, Jan Brueghel el Vell, Jan Brueghel el Jove, Jan Peter Brueghel, Abraham Brueghel i Ambrosius Brueghel-, l'exposició es completa amb una visió de l'univers pictòric de l'època gràcies a peces representatives d'una vintena d'artistes com Rubens, el Bosco o David Teniers el Jove.

Un dels elements més sorprenents de l'exposició serà poder admirar les obres Parella de bodegons amb flors, de 1660, i un cicle de quatre quadres que representen la Al·legoria dels elements: terra, foc, aigua i aire, de 1645, d'Ambrosius Brueghel (1617-1675), artista poc conegut i escassament estudiat. L’exposició es podrà visitar a partir del 2 d’octubre fins el 12 d’abril de 2020 al Palacio Gaviria de Madrid.

A la imatge, detall de El baile nupcial, Pieter Brueghel el Joven, 1556.

GC_Banner_TotArreu_Bonart_180x180Banner-Consuelo-Kanaga-180x180px_v1-cat-1

Et poden
Interessar
...

Banner-Consuelo-Kanaga-1280x150px_v1-cat-1