JP_Bonart-1280x150px-Online-

Exposicions

La "Terra de somnis" de Cristina García Rodero, a Alacant

La \
bonart alacant - 25/07/19

L'exposició Terra de somnis de la fotògrafa Cristina García Rodero mostra sense complexos la singularitat i asimetria del món rural de l'Índia. És la clau d'accés a la Índia més desconeguda, un mapa social on les ombres recuperen la vida. Un escenari on es confon el passat amb el present, el natural amb el sobrenatural i el fantàstic.

A través de les fotografies realitzades per Cristina García Rodero, l'exposició vol donar veu a les dones de comunitats rurals d'Anantapur (Andhra Pradesh) i posar en relleu el seu poder de transformació de les comunitats on viuen. Obstinada i desmesurada, Cristina García Rodero ha sabut submergir-se en aquest món, fondre en l'alegria i patiment dels que encobreixen amb color i elegància els clarobscurs de la seva pròpia existència.

Terra de somnis, organitzada per "la Caixa" en col·laboració de la Fundació Vicente Ferrer i l'Ajuntament d'Alacant, està formada per 40 fotografies i forma part del programa Art al carrer, a través del qual "la Caixa" vol aproximar l'art a les persones fora del marc habitual de museus i sales d'exposicions. La mostra és podrà visitar Fins el 29 d'agost.

A la imatge, detall del cartell de la mostra.
SS_Bonart-180x180-Onlinethumbnail_arranzbravo. general 04-2014

Et poden
Interessar
...

Banner-Consuelo-Kanaga-1280x150px_v1-cat-1