0324-banner-bonart-Racisme-1280x107px

Notícies

El COAC de Girona presenta la programació cultural d'aquesta tardor

bonart girona - 08/09/19

El Departament de Cultura de la Demarcació de Girona del Col·legi d’Arquitectes de Catalunya (COAC) presenta un complet i elaborat programa d’activitats que inclou exposicions, conferències, presentacions de llibres, itineraris i jornades tècniques, entre d’altres. Aquestes accions es duran a terme entre els mesos de setembre i desembre a les seus de Girona, Figueres i Olot, i també en altres espais de les Comarques de Girona.

El denominador comú de gran part d’aquesta programació és la col·laboració amb diferents institucions i empreses del territori. Així, l’activitat que obre la temporada està organitzada en col·laboració amb el Departament d’Arquitectura, Enginyeria i Construcció (DAEC) de l’Escola Politècnica Superior de la Universitat de Girona. Des de l’any 2015 duen a terme el cicle MARQ (Màster en Arquitectura) i en aquest nou curs acadèmic 2019/20 han programat sis conferències, dues de les quals tindran lloc a la seu del Col·legi d’Arquitectes de Catalunya a Girona. La primera anirà a càrrec de l’arquitecte britànic David Khon (9 setembre) i la segona serà una conferència dels arquitectes Carles Ferrater, Elsa Ibar i Joan Viader (11 octubre). En aquesta segona conferència també hi participa la Càtedra de Gastronomia, Cultura i Turisme Calonge i Sant Antoni de la Universitat de Girona.

La difusió de l’arquitectura també serà un dels pilars de la programació de la tardor. Es materialitza a través de dues exposicions coorganitzades amb la Fundació Rafael Masó de Girona.

A la imatge, detall d'un dels interiors dissenyats per Rafael Masó.
Banner-Camara-domestica-180x180px_v1-cat-1Bonart_banner-180x180_FONS-AVUI-90

Et poden
Interessar
...

banner_aire_bonart_horitzontal