BANNERS BONART_1280x150

Convocatòries

Rencontres Internationales de Nou cinema i art contemporani obre convocatòria

Rencontres Internationales de Nou cinema i art contemporani obre convocatòria
bonart - 09/09/19
Convocatòria d’inscripcions per a la propera Rencontres Internationales Paris/Berlín de Nou cinema i art contemporanique se celebrarà a París el febrer de 2020 i a Berlín l’agost de 2020. El termini per a la presentació de sol·licituds finalitza el 15 de setembre de 2019.
Es tracta d'uns dels esdeveniments més important dedicat a pràctiques contemporànies d’imatge en moviment. Cada any, ofereix un programa internacional comissariat que reuneix obres d’artistes i cineastes de renom internacional, juntament amb obres de joves artistes que es mostren per a l’art. primera vegada. Qualsevol persona o organització pot presentar una o diverses obres. La convocatòria és oberta a treballs de cinema, vídeo i multimèdia. No hi ha cap restricció de longitud ni de gènere. Qualsevol enviament és gratuït, independentment dels orígens geogràfics.
Rencontres Internationales Paris / Berlín ofereix un fòrum de reflexió i descobriment dedicat a pràctiques d’imatges mòbils contemporànies. Presenta convidats d’arreu del món: artistes, cineastes, institucions i organitzacions emergents, donant-nos una imatge d’una creació continuada, de nous temes plantejats per l’evolució dels mètodes de producció i maneres de presentar nous treballs. diferents contextos artístics i culturals emergents. El seu programa reflecteix especificitats i convergències de pràctiques artístiques entre el nou cinema i l’art contemporani, explora les pràctiques artístiques de mitjans emergents i els seus propòsits crítics i crea un temps necessari durant el qual s’intercanvien i s’intercanvien els punts de vista.
A la imatge, Paul Heintz, "Foyers".
thumbnail_arranzbravo. general 04-2014Escenari_prodigios_Bonart_180x180 px

Et poden
Interessar
...

GC_Banner_TotArreu_Bonart_817x88