FCC-Segell-banner4
Els espais en capes de Claire van der Boog a la Galeria Antoni Pinyol

Exposicions

Els espais en capes de Claire van der Boog a la Galeria Antoni Pinyol

Banner-CMW-180x180px_v1-espGif_Viladot_180x180_2
Del 5 d'octure al 2 de novembre de 2019, l’artista franc-holandesa Claire van der Boog (Tolouse, 1988) inaugura l’exposició Espais en Capes a la Galeria Antoni Pinyol de Reus, després d’aconseguir l’accèssit de pintura en el darrer Premi Telax.

L’obra de Claire van der Boog desafia les fronteres que separen la pintura de l’escultura, creant tridimensionalitat a través de capes bidimensionals, i les formes abstractes de la representació, sintetitzant la realitat a través de l’abstracció geomètrica, qüestionant així la manera en que percebem i interpretem l’espai.

Per aconseguir això, en l’obra de van der Boog podem veure noves formes de representació i una tècnica molt personal que mescla elements poc habituals en l’art.
Anna Carreras i Aubets

Mercè Vila Rigat és llicenciada en història de l'art per la UAB, diplomada en conservació i restauració de béns culturals per l'ESCRBCC i postgraduada en gestió museística per la UPF. Crítica d'art i comissària d'exposicions, combina la seva activitat professional com a coordinadora d'exposicions a la Fundació Vila Casas amb la seva col·laboració en diversos mitjans del país

Et poden
Interessar
...

BONART-817x68-Cervells