banner-1280x150-gene

Notícies

Torna el festival de fotografia InCadaqués

Torna el festival de fotografia InCadaqués
bonart cadaqués - 10/09/19

Per a la seva tercera edició, el Festival Internacional de Fotografia InCadaqués exhibirà una selecció de 22 fotògrafs convidats entre els quals destaquen Chema Madoz, David Nissen, Enric Gener, Francesca Todde, i Jacques Leona entre d’altres. Les exposicions es presentaran durant 10 dies i enguany els 15 guanyadors del concurs Open Call també exhibiran les seves fotos.

El festival InCadaqués proposa una immersió en el món de les imatges i dels artistes que les creen. Durant dies dies, el poble es converteix en l'espai d'expressió de fotògrafs del món sencer. Els murs del poble són l'entorn de les seves obres. Tots els llocs emblemàtics del poble són la decoració natural d'una escenografia in situ. Les galeries d'art, els bars i els restaurants, els llocs culturals s'uneixen per acollir l’esdeveniment.

Pedagògic i artístic alhora, InCadaqués convida dia rere dia l'espectador a viure l'experiència fotogràfica, tant als profans com als iniciats. Una trobada íntim i festiu, on la proximitat amb els artistes convidats està a la base del concepte. Les paraules mestres: descobrir, retrobar, intercanviar, compartir.

A la imatge, detall de l'església de Cadaqués.
JP_Bonart-180x180-Online_SS_Bonart-180x180-Online

Et poden
Interessar
...

banner_aire_bonart_horitzontal