Banner-Camara-domestica-1280x150px_v1-cat-1

Exposicions

La pintura de Nicoletta Tomas a la galeria Abartium

La pintura de Nicoletta Tomas a la galeria Abartium
bonart calldetenes - 10/09/19

La galeria Abartium obre la temporada amb la mostra exposició Un camí amb cor de l’artista Nicoletta Tomas pintora i il·lustradora de llarg recorregut i presència internacional, desplega en aquesta exposició un mapa del seu propi món interior, desvetllant paisatges onírics i imaginaris on destaquen els valors d'una humanitat harmonitzada amb la naturalesa i la seva pròpia consciència de ser. Recorre amb mestratge, color, tendresa i sensibilitat els aspectes més purs de l'ésser humà, al mateix temps que convida l'espectador a entrar en la seva pròpia experiència.

A l’espai 3, dins la presentació del projecte LabArtium (Laboratori Abartium) que engloba una selecció d’instal·lacions, performances i happenings que es presentaran mensualment, i que inaugura amb la instal·lació Teixint la vida de l’escultora Imma Solà i Arumí, primera autora seleccionada.

A la sala 4 l'exposició Col·lectiva Contemporània mostra obres dels següents artistes seleccionats en les disciplines de pintura, fotografia i escultura: Roser Aromar, Carlos Bouza, Toni López, Victor Os, Pere Planells, Isabel Richarte i Javier Varela.

La inauguració de la nova temporada serà el 14 de setembre a les 18h. Les exposicions es podran visitar fins el 7 d’octubre de dimarts a divendres de 13 a 20h i dilluns de 17 a 20h; i els dissabtes amb visites concertades. 

A la imatge, detall d'una de les peces de Nicoletta Tomas.
canal-mnactec-180-180300x300

Et poden
Interessar
...

0324-banner-bonart-Racisme-1280x107px