FCC-Segell-banner4
La Galería Metro presenta ‘Études’ d’Ana Pérez Ventura

Exposicions

La Galería Metro presenta ‘Études’ d’Ana Pérez Ventura

bonart santiago de compostel·la - 10/09/19
Baner_Subirachs_Bonart_360x356banner-elscatala-180x180px

La Galería Metro aposta per presentar l’obra d’ Ana Pérez Ventura (Santiago de Compostel·la, 1981) que compagina la seva activitat plàstica amb la musical, mantenint entre elles una relació de proximitat. Formada en Belles Arts a les Universitats de Vigo i Barcelona ia Música als conservatoris de Vigo i Amsterdam, l'any 2009 va realitzar un màster a la Sorbona sobre les relacions entre les dues disciplines i des de llavors resideix a París, investigant sobre les possibilitats de la interacció entre arts visuals i música, amb la repetició com a recurs fonamental.


La seva pròpia experiència com a pianista i els exercicis de repetició, que realitza diàriament com a base de la seva rutina per perfeccionar el domini de l'instrument, li han servit de base per plantejar una obra que ja ha estat premiada amb el Artension i amb beques de la Fundació Barrié de la Maça o la de la Fundació Segon Gil Dávila. També va participar en el II Encontro d'Artistes Novos a la Cidade dóna Cultura de Galícia, ha presentat mostres individuals al Col·legi d'Espanya a París ia les galeries parisenques H Gallery, Artemper i Point Doré. També ha participat en col·lectives al Château de la Veyrie de Bernin, Abstract Projet, al Parc Floral, la Galerie Sisso, la Politècnica de València o el Guoyi Art Museum.


Les seves dues passions han discorregut al llarg de la seva vida per camins semblants fins que les enllaça d'una manera molt natural, buscant que l'art li serveixi per capturar i deixar constància material del temps intangible de la música.


A la imatge, detall d'una de les peces d'Ana Pérez Ventura.

Et poden
Interessar
...

Baner BonArt 817x68 Agenda Girona Cultura